Evenement toegevoegd aan Facebooksite

Gepubliceerd op 10 juni 2018 om 21:10

Vandaag is er een evenement aangemaakt voor de LEEF marathon 2018 op de facebooksite:

De 3e editie van de LEEF (Lopen Eten En Fietsen) Marathon komt er weer aan!. Zaterdag 8 september 2018. Wederom fietsen, lopen & eten over de Veluwe. Een nieuw parcours waarvan de helft onverhard is. Ditmaal twee rondes van 25 km en 17 km met een doorkomst in Vierhouten. Een ATB is een must, een stadsfiets kan, maar wordt afgeraden. Het wordt een prachtige route van 42 km die voert van Nunspeet via Vierhouten en via Stakenberg terug naar Vierhouten. Daarbij komt men langs de Ossenkolk, Zandenplas en Waskolk, allemaal prachtige waterplekken. Het is voor iedereen die zin heeft in een leuke ontspannen sportdag met bij binnenkomst en na afloop live muziek. Het is absoluut géén wedstrijd!
Tijdstip: Start tussen 10:00-10:15 uur,  binnenkomst voor 17:00 uur.
Kosten: 25 euro pp (incl. singlet met daarop de route, hapjes en drankjes onderweg en een bedrag voor een nader bekend te maken plaatselijk goede doel).
 
Deelnemen kan met een duo (1 loper en 1 fietser-stepper) of trio (2 lopers/1 fietser-stepper of 1 loper/2 fietsers-steppers), die elkaar continu kunnen afwisselen, dat moment bepaal je zelf.. Het is geen wedstrijd, en er vindt geen tijdsregistratie plaats. Je hebt de hele dag de tijd om te genieten!
 
Om de 5 à 6 km krijg je iets lekkers aangeboden. Je krijgt je LEEF marathon singlet bij de start. Op het shirt staan de route en de afstanden afgedrukt. Start en finish zijn wederom bij hotel-restaurant de Vossenberg in Vierhouten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb